Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Za poslovne partnere > TKO može postati Partner?

TKO može postati Partner?

Bilo koja pravna i/ili fizička osoba, koja nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo tj. uslugu ili proizvod.

PokloniMe u svim svojim aspektima poslovanja inzistira na kvaliteti i izvrsnosti. Nudimo na jednom mjestu  najkvalitetniju, najveću i najoriginalniju ponudu poklona na hrvatskom tržištu.

Iz tog razloga, prije sklapanja ugovora, temeljito i sveobuhvatno provjeravamo kvalitetu izvedbe usluge svakog novog Partnera. U slučaju da naknadno dobijemo pritužbe kupaca na kvalitetu izvedbe usluge, šaljemo internu kontrolu i ukoliko se  pritužbe pokažu istinitima prekidamo suradnju s Partnerom nakon obostranog izvršenja svih ranije preuzetih obveza.

Stoga ako ste NAJBOLJI i nudite NAJBOLJU uslugu ispunite obrazac i očekujte naš poziv.

Veselimo se zajedničkoj suradnji,
PokloniMe tim

ISPUNI
OBRAZAC

Najčešća pitanja

 • Kako funkcionira postupak rezervacije usluge kupca kod Partnera?

  Nakon što kupac od nas kupi poklon vaučer sa detaljnim informacijama o Vašoj usluzi, odmah  Vam šaljemo njegove podatke i identifikacijski kod. Kupac kod Vas izravno rezervira termin izvršenja Vaše usluge te na dan kada je rezervirao svoj termin predaje Vam svoj poklon vaučer. Po izvršenju usluge šaljete nam iskorišten poklon vaučer kupca, kao dokaz da je usluga izvršena te Vam u dogovorenom roku dostavljamo uplatu kupca.

 • Koliko će Partnera to sve skupa koštati?

  Ništa! PokloniMe od Vas jedino očekuje da nam osigurate Vašu najbolju veleprodajnu cijenu za usluge koju nudite. Na taj način ne postoji nikakva opasnost za Vas jer ćemo mi (zajedno s Vama) profitirati samo od (brojnih) novih kupaca koje ćemo pridobiti najkvalitetnijom i najoriginalnijom ponudom.

 • Koliko dugo traje sklapanje ugovora?

  PokloniMe će Vam ponuditi ugovor o suradnji te se isti potpisuje odmah po usuglašavanju svih ugovornih elemenata obiju strana.

 • Moram li potpisati dugogodišnji ugovor?

  Ne. No naravno moramo potpisati ugovor o partnerstvu koji regulira odgovornosti PokloniMe i svakog pojedinog Partnera. Svaka ugovorna strana može u bilo kojem trenutku prekinuti ugovor, nakon obostranog izvršenja svih ranije preuzetih obveza. 

 • Što je PokloniMe?

  PokloniMe je prvi hrvatski webshop s najvećom, najkvalitetnijom i najoriginalnijom ponudom WOW iskustvenih i personaliziranih poklona za sve prigode (uskoro i u regiji).

 • Zašto je super postati PokloniMe Partner?

  Zato što Vam pružamo veliku priliku za rast Vašeg poslovanja, bez ikakvih dodatnih troškova. Zato što smo, nudeći stotine različitih iskustava diljem zemlje, u mogućnosti Vaše usluge nuditi u tržišnim nišama koje većina malih operatera ne mogu sami dosegnuti (velike korporacije, shopinng centri, velike E-mail baze, socijalne društvene mreže..). Zato što ulažemo velika sredsta u oglašavanje i na taj način privlačimo nove kupce za Vaš posao. Zadnje, ali ne manje bitno, zato jer nam je iskreno stalo da svi naši kupci i Partneri budu zadovoljni.

Najčešće pitate

 • Besplatna dostava iznad 15,00 eur
 • Ukrasno pakiranje
 • Isporuka u roku 1-3 dana
 • 100% sigurna online kupovina
 • 15 dana garancija povrata novca
 • Moguće osobno preuzimanje uz dogovor
 • Kontakt

  PokloniMe
  Zlatka Šulentića 6, 10 000, Zagreb
  Tel/Fax: 01/37 00 200
  Mob: 098/48 55 60
  E-mail: info@poklonime.hr

 • Zid slavnih

  Lada, Zagreb: 'Postani pilot na 1 dan' je bio super i odrađen i primljen. Sve pohvale pilotu Damiru Aniću (mislim da se tako zvao) i gospodinu Miroslavu Meci (mislim da je vlasnik aviona), i svima koji su bili uključeni. Nezaboravno iskustvo koje bi svakome preporučili!

  Više

Pričaju o nama :)

Press releases