Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Za poslovne partnere

Za poslovne partnere

Dobrodošli dragi (budući) partneri,

Tražite način povećanja prihoda (bez dodatnih ulaganja)? Želite veći broj kupaca? Novi kanal prodaje? Pružate kvalitetnu uslugu, ali nikad dovoljno sredstava da baš svi čuju za Vas? Problemi s (pravovremenom) naplatom? Zvuči poznato?

Ako s puno ljubavi i entuzijazma pružate svojim kupcima kvalitetnu i originalnu uslugu/proizvod, onda ste upravo Vi naš novi potencijalni partner.

Pročitajte česta pitanja i saznajte više o uvjetima suradnje.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju molimo Vas ispunite formular i naš tim će Vas uskoro kontaktirati.

Veselimo se suradnji s Vama,
PokloniMe tim

ISPUNI
OBRAZAC

Najčešća pitanja

 • Kako funkcionira postupak rezervacije usluge kupca kod Partnera?

  Nakon što kupac od nas kupi poklon vaučer sa detaljnim informacijama o Vašoj usluzi, odmah  Vam šaljemo njegove podatke i identifikacijski kod. Kupac kod Vas izravno rezervira termin izvršenja Vaše usluge te na dan kada je rezervirao svoj termin predaje Vam svoj poklon vaučer. Po izvršenju usluge šaljete nam iskorišten poklon vaučer kupca, kao dokaz da je usluga izvršena te Vam u dogovorenom roku dostavljamo uplatu kupca.

 • Koliko će Partnera to sve skupa koštati?

  Ništa! PokloniMe od Vas jedino očekuje da nam osigurate Vašu najbolju veleprodajnu cijenu za usluge koju nudite. Na taj način ne postoji nikakva opasnost za Vas jer ćemo mi (zajedno s Vama) profitirati samo od (brojnih) novih kupaca koje ćemo pridobiti najkvalitetnijom i najoriginalnijom ponudom.

 • Koliko dugo traje sklapanje ugovora?

  PokloniMe će Vam ponuditi ugovor o suradnji te se isti potpisuje odmah po usuglašavanju svih ugovornih elemenata obiju strana.

 • Moram li potpisati dugogodišnji ugovor?

  Ne. No naravno moramo potpisati ugovor o partnerstvu koji regulira odgovornosti PokloniMe i svakog pojedinog Partnera. Svaka ugovorna strana može u bilo kojem trenutku prekinuti ugovor, nakon obostranog izvršenja svih ranije preuzetih obveza. 

 • Što je PokloniMe?

  PokloniMe je prvi hrvatski webshop s najvećom, najkvalitetnijom i najoriginalnijom ponudom WOW iskustvenih i personaliziranih poklona za sve prigode (uskoro i u regiji).

 • Zašto je super postati PokloniMe Partner?

  Zato što Vam pružamo veliku priliku za rast Vašeg poslovanja, bez ikakvih dodatnih troškova. Zato što smo, nudeći stotine različitih iskustava diljem zemlje, u mogućnosti Vaše usluge nuditi u tržišnim nišama koje većina malih operatera ne mogu sami dosegnuti (velike korporacije, shopinng centri, velike E-mail baze, socijalne društvene mreže..). Zato što ulažemo velika sredsta u oglašavanje i na taj način privlačimo nove kupce za Vaš posao. Zadnje, ali ne manje bitno, zato jer nam je iskreno stalo da svi naši kupci i Partneri budu zadovoljni.

Najčešće pitate

 • Besplatna dostava iznad 199,00kn
 • Besplatno pakiranje
 • Isporuka u roku 1-3 dana
 • 100% sigurna online kupovina
 • 15 dana garancija povrata novca
 • Moguće osobno preuzimanje uz dogovor
 • Kontakt

  PokloniMe
  Zlatka Šulentića 6, 10 000, Zagreb
  Tel/Fax: 01/37 00 200
  Mob: 098/48 55 60
  E-mail: info@poklonime.hr

 • Zid slavnih

  Lada, Zagreb: 'Postani pilot na 1 dan' je bio super i odrađen i primljen. Sve pohvale pilotu Damiru Aniću (mislim da se tako zvao) i gospodinu Miroslavu Meci (mislim da je vlasnik aviona), i svima koji su bili uključeni. Nezaboravno iskustvo koje bi svakome preporučili!

  Više

Pričaju o nama :)

Press releases