Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Slavljenik > Dječak > Zagreb Time Travel - prva digitalna tura gradom

Zagreb Time Travel - prva digitalna tura gradom

Lokacija: Dostupan odmah

Woow!! Putovanje kroz vrijeme je moguće!!! Uz Zagreb Time Travel, prvu digitalnu zagrebačku turu koja vam omogućava da uz pomoć Vremeplova (tableta) zavirite u prošlost grada i oživite inače nevidljive povijesne događaje i likove. Na turi po strogom centru gradom upoznat ćete virtualne povijesne likove i fotkati se s njima, rješavati igrice i kvizove učeći o gradu kroz zabavu, saznati brojne zanimljive pričice o gradu, skupljati bodove, zarađivati popuste i tako kreirati nezaboravne zagrebačke uspomene. Uživajte... :)

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 29,00 eur

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

Poklon pakiranje

Besplatno
poklon pakiranje

  • Priče koje pričaju povijesne zagrebačke žene, povijesne igrice i pitalice, zanimljive činjenice, fotografiranje s povijesnim stikerima
  • Lista popusta na gradske sadržaje
  • Tura traje oko 1,5 a tablet možete rentati na 4h
  • Vaučer vrijedi godinu dana
  • Više informacija pogledajte na www.zagrebtimetravel.com

Što se događa na dogovoreni dan?

Zagreb Time Travel kreativna je tura koja vam omogućuje da putujete kroz vrijeme u prošlost Zagreba, koristeći tablet i nove AR i VR tehnologije. Nakon što unajmite tablet, on postaje Vaš vremeplov. Tura vas vodi strogim centrom grada i uz pomoć karte na tabletu i našeg GPS-a obiđete sve top gradske znamenitosti od Manduševca do Uspinjače; Saznati ćete zanimljive činjenice i priče, igrat ćete se i skupljati bodove, upoznat ćete povijesne likove, ostvariti popuste, napraviti sjajne selfije sa zagrebačkim motivima te stvoriti nezaboravne uspomene na Zagreb. Neki od povijesnih likova koji će vam prezentirati grad u video formatu su: Manda, gđa Slava Šenoa, kumica Barica, književnica Marija Jurić Zagorka, madam Roža Aranjoš, vještica Barica Cindek i dr. Igrajući igre i slušajući zanimljive povijesne sadržaje skupljate bodove koji vam omogućavaju da otključate popuste za gradske zanimljivosti i sadržaje čime možete dodatno uštedjeti. Na mail ćete dobiti i sve svoje slike s povijesnim likovima i zagrebčkim motivima koje napravite tijekom ture. ZagrebTimeTravel je dobio nagradu grada Zagreba, podršku turističke zajednice grada Zagreba, i prvu nagradu u kategoriji Poduzetništva i nagradu javnosti na natječaju Zagrebačke banke; Iza ovog startupa glavom i bradom i dušom stoje članovi vaše omiljene PokloniMe ekipe tako da vam hvala od srca što ćete kupnjom ovog poklona podržati našu novu ideju :) Volimo vas...

Kada se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Poklon vaučer može se iskoristiti tijekom cijele godine, no preporučamo da ga iskoristite kada je lijepo vrijeme. Prikup tableta se obavlja u samom centru grada. Obavezna je rezervacija termina 7 dana unaprijed na info@zagrebtimetravel.com ili 098/485560.

Koliko dugo traje ovo iskustvo?

Tura traje cca 1,5-2h. Tablet ćete dobiti 4h na korištenje tako da možete u miru uživati u razgledavanju grada.

 

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Na turi ćete posjetiti sljedeće lokacije: Manduševac-Katedrala-Dolac-Krvavi most-Marija Jurić Zagorka-Kamenita vrata-trg Sv.Marka-Muzej prekinutih veza-Plato Gradec-A.G.Matoš-Uspinjača. 

Jesu li u cijenu uključeni hrana i piće?

Ne. Ali ćete dobiti popuste na gradske restorane. 

Što je najbolje odjenuti?

Obucite se onako kako ćete se osjećati najugodnije, preporučamo ugodnu obuću.

Što ako bude ružno vrijeme na dan kada rezerviram ovo iskustvo?

U slučaju ružnog vremena rezervirani termin se otkazuje i dogovara novi.  

Mogu li povesti prijatelje sa sobom?

Poklon vaučer vrijedi za do 3 osobe. 

Postoji li dobna granica za ovo iskustvo?

Nema dobne granice, ali djeca moraju biti u pratnji odraslih osoba naravno.

Trebam li još nešto znati?

Svi tableti su osigurani od krađe, lomova ili vandalizma, ali ukoliko ga oštetite svojim nemarom dužni ste podmiriti iznos štete. Prilikom najma trebate ostaviti osobnu iskaznicu koju ćemo vam vratiti po povratku tableta skupa s popisom popusta koja ste zaradili.

Poklon Guru  Katica preporučuje ovaj poklon za:

Rođendan, diplomu, umirovljenje, Valentinovo, Just because...

Kupci koji su kupili ovaj poklon također su kupili

Pričaju o nama :)

Press releases