Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Prigoda > Dan žena > Queen treatman u Linea Snella centru

Queen treatman u Linea Snella centru

Lokacija: 3 centra, Zagreb zapad, sjever i jug

Poklonite svojoj princezi, šefici ili naj frendici kozmetički tretman od kojeg će se Ona osjećati poput prave kraljice. Radiofrekvencija lica i limfna drenaža, Thermoslim i Bodywarm tretman je kakvog bi poželjela i sama kraljica Kleopatra. Zato dođi i ti u Linea Snella centar, i budi najbolja TI. :)

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 100,00 eur

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

Poklon pakiranje

Besplatno
poklon pakiranje

  • Pregled i analiza Vašeg tjelesnog stanja (kompjuterska analiza sastava tijela, savjetovanje s osobnom terapeuticom..)
  • Radiofrekvencija lica 20 min
  • Limfna drenaža 30 min
  • Thermoslim 20-25 min
  • Bodywarm 15 min

Što se događa na dogovoreni dan?

Najprije Vas čeka komojuterska analiza i pregled te ugodne konzultacije sa stručnom osobom. Zatim slijedi pravi Queen tretman koji se sastoji od: Radiofrekvencije lica sa limfnom drenažom tijela, Thermoslim i Bodywarm tretman. Linea Snella - centar za mršavljenje i oblikovanje tijela ima misiju iz žene izvući njenu istinsku ljepotu, žele da se ne uspoređujete s drugim ženama, već da budete najbolja verzija sebe. Žele Vam pružiti onu njegu koja najbolje odgovara Vašim očekivanjima i željenim rezultatima, i ne samo da to žele već to i uspješno postižu skupa s Vama. Ambijent je sjajan, cure su divne tako da je ovo zaista prava oaza za svaku ženu. Inače ovo je poseban premium paket kreiran samo za Poklonime klijentice koji vrijedi duplo više, ali i vi nama puno vrijedite pa smo se potrudili da s nama uvijek dobijete više. :) Zato požuri u Linea Snellu i budi najbolja TI. :)

Kada se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Vaučer vrijedi 12 mjeseci i može se iskoristiti tijekom cijele godine.

Koliko dugo traje ovo iskustvo?

Traje cca 2h.

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Zagreb zapad i Zagreb sjever. Nakon kupnje poklon vaučera dobit ćete detalje o lokaciji.

Jesu li u cijenu uključeni hrana i piće?

Nije, preporučamo da ponesete bocu vode.

Što je najbolje odjenuti?

Odjenite se sportski i ugodno.

Što ako bude ružno vrijeme na dan kada rezerviram ovo iskustvo?

Ponesite kišobran. :)

Mogu li povesti prijatelje sa sobom?

Poklon vaučer vrijedi za 1 osobu.

Postoji li dobna granica za ovo iskustvo?

Dobna granica je 16 godina.

Trebam li još nešto znati?

Ponesite svoj ručnik i duplu presvlaku.

Radiofrekvencija je terapija, koja na siguran i prirodan način omogućuje, da se koža regenerira i pomladi, zato je nazivamo »nekirurški lifting«. Sa ugodnim zagrijavanjem dubljih nivoa kože stimulira proizvodnju kolagena i poboljšava cirkulaciju krvi kao i limfnog sustava. Rezultati su vrlo kvalitetni i vidljivi već nakon 1. terapije. Radiofrekvencija lica jedan od najsigurnijih i najmanje invazivnih, ali ipak najučinkovitijih tretmana u borbi protiv starenja koji je dostupan ljudima svih tipova kože.

Thermoslim je optimalna kombinacija terapija, koja zbog djelovanja infracrvene svjetlosti, cromo terapije, konstantne temperature 37 ° C i aktivnog vježbanja omogućava izuzetne rezultate kod gubitka tjelesne težine i opsega na najkritičnijim točkama tijela (trbuh, bokovi, stražnjica, bedra). Tijekom 20 do 25 minuta vježbe u Thermoslim-u tijelo potroši do 1.500 kcal, što je 3- do 4-puta više masti nego kod obične vježbe. Samo u 4-tjedna možete izgubiti do jedan konfekcijski broj i da osjetno poboljšate oblik i izgled vašeg tijela.

Badywarm je terapijska sauna, gdje pri konstantnoj temperaturi od 37 ° C kao i pomoću ozonoterapije, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujete svoju kožu, da ostane meka i elastična. Ta opuštajuća terapija djeluje i na manje i srednje zahtjevna celulitna stanja, a otklanja i probleme, povezane s zastajanjem tekućine u tijelu (npr. otekle noge).

 

Poklon Guru  Katica preporučuje ovaj poklon za:

Rođendan, godišnjicu, just because...

Auto Copied

Kupci koji su pogledali ovaj poklon također su pogledali

Pričaju o nama :)

Press releases