Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Lokacija > Dostupan, izada 15 dana > Personalizirana figurica para

Personalizirana figurica para

Lokacija: Dostupan, izada 15 dana

Bonny & Klaide, Superman & Luise, Minnie & Micky, Scarlett O’Hara & Rhett Butler, Ken & Barby ili dobri stari, odnosno mladi Romeo i njegova dijeva Juliet. Zašto bi samo oni bili slavni? Vrijeme je da i vi proslavite svoju ljubav i napravite si mini lutkice izrađene baš po Vama. Živjela ♥.

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 225,50 eur

Dodatne opcije

Više dodataka

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

  • Personalizirana figurica para ručno napravljena prema Vašim fotografijama
  • Dimenzija figurice: 17-20cm
  • Rok izrade: po dogovoru cca 10-15 radnih dana
  • Nakon narudžbe molimo pošaljite nam na info@poklonime.hr fotografije osoba slikane s prednje strane (slike lica slikana izbliza), kao i slike iz profila. Možemo napraviti odlične figurice i bez slika iz profila, ali ukoliko ih imate molimo pošaljite. Preporučamo da poslane fotografije budu sa puno svjetla i jasnim crtama lica. Izraz lica na gotovoj figurici će biti jednak onome na poslanoj fotografiji. Ako šaljete više slika molimo navedite koja slika će biti glavna za izraz lica. Ako želite pošaljite i fotografiju cijelog tijela, odjeće i poze u kojoj želite da figurica bude izrađena. Ako nemate takve slike, možete poslati slične fotografije koje nađete na internetu ili opišite svoje želje u mailu.
  • Materijal: Glava i tijelo se ručno izrađuju od polyclaya, živopisnog i ekološkog materijala koji je nenadmašiv u izradi skulptura i figurica. Pojedini detalji su izrađeni od metala, stakla ili tkanine.
  • Prije slanja ćemo Vam poslati figuricu na odobrenje, moguće je napraviti korekcije na njoj dok ne budete u potpunosti zadovoljni.
  • Izrađena figurica ručni je umjetnički rad i sličnost figurice sa poslanim fotografijama u konačnici iznosi 70-80%.

Pričaju o nama :)

Press releases