Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Lokacija > Dostupan, izrada do 7 dana > Personalizirana figurica mladenaca za tortu

Personalizirana figurica mladenaca za tortu

Lokacija: Dostupan, izrada do 7 dana

Sve je spremno za vaše savršeno vjenčanje iz snova? Nedostajete još samo vi, ne na oltaru, tu ćete se valjda pojaviti, nego mini vi na vašoj torti. Vaša savršena mini figurica bit će kao šlag na tortu, a i prekrasna uspomena na najvažnij dan u vašem životu, dok ste još bili lijepi i mršavi. ;)

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 238,77 eur (1.799,01 kn)

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

  • Personalizirana figurica mladenaca za tortu ručno napravljena prema Vašim fotografijama
  • Dimenzija figurice: 17-20cm
  • Rok izrade: 5-7 radnih dana
  • Nakon narudžbe molimo pošaljite nam na info@poklonime.hr fotografije osoba slikane sa prednje strane (slike lica slikana izbliza), kao i slike iz profila. Možemo napraviti odlične figurice i bez slika iz profila, ali ukoliko ih imate molimo pošaljite. Preporučamo da poslane fotografije budu sa puno svjetla, sa jasnim crtama lica. Izraz lica na gotovoj figurici će biti jednak onome na poslanoj fotografiji. Ako šaljete više slika molimo navedite koja slika će biti glavna za izraz lica. Ako želite pošaljite i fotografiju cijelog tijela, odjeće i poze u kojoj želite da figurica bude izrađena. Ako nemate takve slike, možete poslati slične fotografije koje nađete na internetu ili opišite svoje želje u mailu.
  • Materijal: Glava i tijelo se ručno izrađuju od polyclaya, živopisnog i ekološkog materijala koji je nenadmašiv u izradi skulptura i figurica. Pojedini detalji su izrađeni od metala, stakla ili tkanine.
  • Prije slanja ćemo Vam poslati sliku figurice na odobrenje, moguće je napraviti korekcije na njoj dok ne budete u potpunosti zadovoljni.

Kupci koji su kupili ovaj poklon također su kupili

Pričaju o nama :)

Press releases