Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Osobnost > Muškarac > Businessman > Pamet u glavu - USB stick prema Vašoj fotografiji, 8 GB

Pamet u glavu - USB stick prema Vašoj fotografiji, 8 GB

Lokacija: Dostupan, izrada do 10 dana

Stay hungry, stay foolish! - slažemo se jer smo i mi pomalo šašavi i uvijek gladni ovakvih originalnih poklona. Zato pamet u glavu! USB glavu, ;) jer ako poznate nekog super pametnog geeka, IT stručnjaka, comunity managera ili kućnog programera onda je ovo 'D' gift za njih. Personalizirani USB stick u koji mogu staviti sve svoje super tajne podatke i ideju za novi Start Up koji će osvojiti svijet! Massive respect!

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 79,50 eur

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

  • Personalizirani USB stick od 8 GB - Ručno izrađen prema fotografiji osobe
  • Stick dolazi sa produžnim USB kabelom
  • Rok izrade: 5-7 radnih dana
  • Nakon narudžbe molimo pošaljite nam na info@poklonime.hr fotografiju slikanu sprijeda (slika lica slikana izbliza), kao i sliku iz profila. Možemo napraviti odličnu glavu i bez slike iz profila, ali ukoliko je imate molimo pošaljite. Preporučamo da poslane fotografije budu sa puno svjetla i jasnim crtama lica. Izraz lica na gotovoj figurici će biti jednak onome na poslanoj fotografiji. Ako šaljete više slika molimo navedite koja slika će biti glavna za izraz lica te boju kose i očiju kao i do kada Vam treba gotov poklon
  • Materijal: Glava se ručno izrađuje od polyclay-a, živopisnog i ekološkog materijala
  • Gotove figure nisu obojane, boje koje vidite su boje samog materijala. Pojedini detalji su izrađeni od metala, stakla ili tkanine.
  • Prije slanja ćemo Vam poslati figuricu na odobrenje i mogu se napraviti korekcije na njoj dok ne budete u potpunosti zadovoljni s izradom.

Pričaju o nama :)

Press releases