Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Prigoda > Dan očeva > NEOPISIV poklon - Tvoja karikatura s Vatrenima

NEOPISIV poklon - Tvoja karikatura s Vatrenima

Lokacija: Dostupan, izrada do 10 dana

Hm, kako uopće opisati poklon koji je NEOPISIV? Tvoja karikatura s jednim od Vatrenih igrača! Nabaci Luki, zabij Subi, objasni Daliću! Što god želiš, kao i kod naših Vatrenih samo nebo je granica tvojoj mašti! Pošalji nam sliku slavljenika i opis što želiš da bude na karikaturi i već sad znaš kakva će biti reakcija slavljenika? NEEEEEEEEEOPISIVA!!! :))))

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 92,91 eur (700,03 kn)

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

  • Karikatura vašeg slavljenika i jednog od igrača reprezentacije
  • Format: A3
  • Nakon kupnje poklona na info@poklonime.hr pošaljite nam sliku/e osobe i željeni opis ideje
  • Fotografije MORAJU biti u visokoj rezoluciji
  • Sunčane naočale, čudne kutove i snimke s mobitela ili Facebooka nisu dobre i od njih se na može izraditi kvalitetna karikatura
  • Izrada karikature traje do 10 radnih dana
  • Autor: Stiv Cinik - Karikaturist, animator, ilustrator i nekad davno u prošlom stoljeću dizajner interijera (specijalnost portret karikatura). Na ovaj svijet došao 13.(petak) 08. 1963. nakon što je 9 mjeseci ranije pobijedio u utrci među nekoliko desetaka milijardi kandidata. U prvih pola stoljeća života pored drugih nebitnih poslova radio kao animator na dugometražnim crtićima „Čarobnjakov šešir“, „Šegrt Hlapić“, animiranom tv serijalu „Mali leteći medvjedići“ i na cijelom nizu namjenskih i tuđih autorskih crtića. Autor više autorskih animiranih crtića. Kratkim animiranim crtićem „Piljenje balvana“ 1991. najavio krah Miloševićeve velikosrpske politike. Nagrađen na 11. Svjetskom festivalu animacije u Zagrebu 1994. Za kratki animirani crtić „Snjegović“. 2005. autor animiranog tv serijala „Laku noć Hrvatska“. Pomogao Obami u drugoj izbornoj kampanji 2012. kratkim animiranim crtićem „Palinskaja“. Nacrtao i objavio nepreglednu količinu karikatura, ilustracija i sličnih uradaka. Za nešto od toga dobio i nekoliko „vakih i nakih“ nagrada. Dvadesetak godina kontinuirano tjedno objavljuje strip-kolumne u raznim medijima. I to nije sve, dugi niz godina kontinuirano objavljuje dnevno-političku karikaturu na raznim portalima. Član Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika i ULUPUHA. Kao član upravnog odbora ULUPUH-a formirao sekciju za strip, ilustraciju, karikaturu i animaciju. Dva mandata predsjednik sekcije za animirani film pri Hrvatskom društvu filmskih djelatnika. Dobitnik priznanja grada Zagreba za doprinos u kulturi. Vidjet ćemo što će biti u drugih pola stoljeća, ne računajući produžetke.

Kupci koji su kupili ovaj poklon također su kupili

Pričaju o nama :)

Press releases