Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Slavljenik > Beba > Natalni karta i osobni horoskop za Vaše dijete by Anđelka Subašić

Natalni karta i osobni horoskop za Vaše dijete by Anđelka Subašić

Lokacija: Dostupan odmah

Vaše dijete uvijek će biti velika zvijezda u Vašem životu, ali najpoznatija hrvatska astrologinja Anđelka Subašić zna i što su zvijezde zapisale da će se događati u životu Vašeg djeteta. Napravite natalnu kartu i osobni horoskop za svoje dijete, saznajte i Vi potencijale koje dijete treba razvijati i nedostatke koje može unaprijediti te tako pomozite svojoj maloj zvijezdi da u životu zasja punim sjajem.

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 350,00 kn

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

Poklon pakiranje

Besplatno
poklon pakiranje

  • Izrada natalne karte i osobnog horoskopa za dijete
  • Natalnu kartu i horoskop izrađuje najpoznatija hrvatska astrologinja Anđelka Subašić
  • Natalna karta sadržava: opis karaktera djeteta, njezin odnos s okolinom (mama, tata, obitelj, prijatelji, partner, autoriteti...), potencijali koje dijete treba razvijati te nedostaci na kojima treba raditi, uz konkretne preporuke i savjete
  • Poklon vaučer vrijedi 12 mjeseci

Što se događa na dogovoreni dan?

Na dan kada se odlučite iskoristiti svoj poklon vaučer, izraditi natalnu kartu i osobni horoskop za Vaše dijete kontaktirajte najpoznatu hrvatsku astrologinju Anđelku Subašić i pošaljite joj detaljne informacije o djetetu: ime i prezime, mjesto, datum, godina i sat rođenja te eventualno neka pitanja koja Vas posebno zanimaju. Kroz cca 2 tjedna na mail ćete dobiti natalnu kartu Vašeg djeteta i njenu detaljnu analizu koja će sadržavati: opis karaktera djeteta, njezin odnos s okolinom (mama, tata, obitelj, prijatelji, partner, autoriteti...), potencijali koje dijete treba razvijati te nedostaci na kojima treba raditi, uz konkretne preporuke i savjete u kojem smjeru dijete treba usmjeravati u životu. Natalna karta je na neki način astrološki otisak prsa djeteta i o onome što je zapisano u njoj u velikoj mjeri ovisi što će se s djetetom događati u životu. Naravno, odluka što će u životu učiniti je uvijek samo njegova (ok, ok i pomalo Vaša :), zato shvatite tumačenje natalne karte kao mali prozor u prošlost, sadašnjost i budućnost, tj. kao putokaz koji će mu pomoći da sazna kojim putem će najbrže i najlakše stići do cilja na svom životnom putovanju. Želimo mu sretan put i nasmiješene zvijezde. :)

 

Kada se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Poklon vaučer može se iskoristiti tijekom cijele godine. 

Koliko dugo traje ovo iskustvo?

Izrada natalne karte i analize za dijete traje traje cca 2 tjedna.

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Cijela Hrvatska. Kupnjom poklon vaučera dobit ćete detaljne upute o ovom iskustvu i kontakt podatke naše astrologinje s kojom možete izravno dogovoriti sve detalje.

 

Riječ, dvije, tri.. o Anđelki Subašić

Anđelka Subašić eminentna je i najpoznatija hrvatska astrologinja koja već dugi niz godina savjetuje mnoge ljude, ali poznate osobe iz svijeta politike, sporta i estrade kao i mnoge velike hrvatske tvrtke u ključnim koracima njihova poslovanja (namjerno nećemo nikoga imenovati jer je diskrecija naravno 100% zajamčena).

Kolumnistica je magazina ''Zdrav život'' i Lisa, te piše prognoze za portal nacional.hr. Ima svoje Tv emisije ''U dušu'' i ''Poslovna astrologija'', a također jedina u Hrvatskoj vodi verificirani program Ministarstva Znanosti obrazovanja i športa za zanimanja astrološki savjetnik i astrolog koja se upisuju u radnu knjižicu. Autorica je knjige ''Uzmite sudbinu u svoje ruke'' koja je svrstana u hit knjige primjenjene psihologije, bazirana na astrologiji, a sa temom slobodne volje svakog pojedinca i kako svoj život učiniti ljepšim i sretnijim uz znanja o planetarnim i životnim ciklusima. 

 

Što je uopće natalna karta?

Natalna karta pokazuje pozicije planeta u znacima i kućama horoskopa na dan rođenja osobe. Ona predstavlja vrstu rodnog lista osobe pomoću koje se može izčitati kako pojedina osoba doživljava sebe i svijet oko sebe, kakve su njene mogućnosti i potencijali razvoja i određuje osobu kroz cijeli život. Ona govori kakva će biti njena energija, za što će osoba biti više, a za što manje talentirana, govori kako će reagirati i osjećati se u vezi onoga što se bude događalo oko nje. Što god se događalo s nama, kakve god odluke donosili, željeli to ili ne, u velikoj mjeri ovisi upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti. Naravno Vaše odluke i sudbina su uvijek u Vašim rukama, ali znanje o tome što je zapisano u Vašoj natalnoj karti pomoći će Vam da sudbinu malo pogurate. :)

 

Poklon Guru Katica preporučuje ovaj poklon za:

Rođenje, krštenje, rođendan, imendan, just because...

Kupci koji su kupili ovaj poklon također su kupili

Pričaju o nama :)

Press releases