Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Osobnost > Zrelija žena > Aktivna > Mini Me - figurica po Vašoj fotografiji

Mini Me - figurica po Vašoj fotografiji

Lokacija: Dostupan, izada 15 dana

Danima tražite poklon koji će impresionirati osobu koja ima sve? Ne klonite duhom već mu/joj poklonite ni manje ni više nego njihov vlastiti klon. :) Sigurni smo da će kad vide svoju umanjenu verziju i oni poput Dr. Evil-a oduševljeno uzviknuti "Breathtaking. I shall call him... Mini-Me".

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 119,32 eur (899,02 kn)

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

 • Personalizirana figurica ručno izrađena prema Vašoj fotografiji
 • Dimenzija figurice: 17-20cm
 • Rok izrade: po dogovoru
 • Nakon narudžbe molimo pošaljite nam na info@poklonime.hr fotografiju slikanu sprijeda (slika lica slikana izbliza), kao i sliku iz profila. Možemo napraviti odličnu figuricu i bez slike iz profila, ali ukoliko je imate molimo pošaljite. Preporučamo da poslane fotografije budu sa puno svjetla i jasnim crtama lica. Izraz lica na gotovoj figurici će biti jednak onome na poslanoj fotografiji. Ako šaljete više slika molimo navedite koja slika će biti glavna za izraz lica. Ako želite pošaljite i fotografiju cijelog tijela, odjeće i poze u kojoj želite da figurica bude izrađena. Ako nemate takve slike, možete poslati slične fotografije koje nađete na internetu ili opišite svoje želje u mailu.
 • Možete birati i materijal za bazu na kojoj figura stoji: svijetlo drvo, tamno drvo, drvo u boji po vašem izboru ili polyclay
 • Materijal: Glava i tijelo se ručno izrađuju od polyclay-a, živopisnog i ekološkog materijala koji je nenadmašiv u izradi skulptura i figurica. Gotove figure nisu obojane, boje koje vidite su boje samog materijala. Pojedini detalji su izrađeni od metala, stakla ili tkanine.
 • Prije slanja ćemo Vam poslati figuricu na odobrenje i mogu se napraviti korekcije na njoj dok ne budete u potpunosti zadovoljni s figuricom.

Kupci koji su kupili ovaj poklon također su kupili

Zid slavnih

saznajte što naši kupci kažu o ovom poklonu

 • 17.11.2014.

  Tihana L., Gospić

  Figurica je hit. Svi su oduševljeni i pitaju za link Vaše web trgovine, toplo preporučujem. Još jednom Vam zahvaljujem.

 • 23.02.2016.

  Croatia Records team

  Maja je bila iznenađena i oduševljena :)

Pričaju o nama :)

Press releases