Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Osobnost > Zrelija žena > Aktivna > Mini Boss - stalak za vizitke izrađen po Vašoj fotografiji

Mini Boss - stalak za vizitke izrađen po Vašoj fotografiji

Lokacija: Dostupan, izada 15 dana

Idealan poklon za šefice odijela i šefove sektora, za predsjednike država i predsjednice uprava, za direktorice korporacija i direktore svemira. Shvatili ste, ovo je poklon rezerviran za face, VIP osobe u Vašem životu koje želite impresionirati. A možete ga pokloniti i sebi jer ipak ste Vi glavni i unatoč svima njima, sam svoj šef. :)

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 129,94 eur (979,03 kn)

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

  • Stalak za vizitku s personaliziranom ručno rađenom figuricom prema Vašoj fotografiji
  • Dimenzija figurice: 17-20cm
  • Rok izrade: po dogovoru
  • Nakon narudžbe molimo pošaljite nam na info@poklonime.hr fotografiju slikanu sa prednje strane (slika lica slikana izbliza), kao i sliku iz profila. Možemo napraviti odličnu figuricu i bez slike iz profila, ali ukoliko je imate molimo pošaljite. Preporučamo da poslane fotografije budu sa puno svjetla i jasnim crtama lica. Izraz lica na gotovoj figurici će biti jednak onome na poslanoj fotografiji. Ako šaljete više slika molimo navedite koja slika će biti glavna za izraz lica. Ako želite pošaljite i fotografiju cijelog tijela, odjeće i poze u kojoj želite da figurica bude izrađena. Ako nemate takve slike, možete poslati slične fotografije koje nađete na internetu ili opišite svoje želje u mailu.
  • Materijal: Glava i tijelo se ručno izrađuju od polyclaya, živopisnog i ekološkog materijala koji je nenadmašiv u izradi skulptura i figurica. Pojedini detalji su izrađeni od metala, stakla ili tkanine.
  • Prije slanja ćemo Vam poslati figuricu na odobrenje i mogu se napraviti korekcije na njoj dok ne budete u potpunosti zadovoljni s figuricom.

Kupci koji su kupili ovaj poklon također su kupili

Pričaju o nama :)

Press releases