Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Osobnost > Zreliji muškarac > Aktivni > Lažni policajac upada na proslavu i radi fajrunt ;) + Stand Up nastup

Lažni policajac upada na proslavu i radi fajrunt ;) + Stand Up nastup

Lokacija: Zagreb i okolica

Ne ponosimo se time, ali mi jednostavno obožavamo dobre spaćke. Naravno, samo one koje nas sve dobro nasmiju. Ako ih i Vi volite rentajte našeg (lažnog) policajca koji će na proslavi napraviti fajrunt, privođenje slavljenika, strku, frku... i dignuti sve na noge uz urnebesni Stand Up nastup! Dobar provod zajamčen!

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 92,77 eur

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

Poklon pakiranje

Besplatno
poklon pakiranje

  • Upad kostimiziranog policajca na proslavu (rođendan, momačka, djevojačka, godišnjica...) koji obavještava uzvanike da je fajrunt, privodi slavljenika ili radi spaćku u dogovoru s Vama
  • Stand Up nastup u trajanju od 15 minuta
  • Tematski vicevi i šale ovisno o prigodi koja se slavi
  • Cijeli nastup traje 30 minuta
  • Poklon vaučer vrijedi 12 mjeseci

Što se događa na dogovoreni dan?

Slavite rođendan, momačku, godišnjicu braka, djevojačku ili možda razvod? Neka to bude proslava za pamćenje! Kad se već svi malo opustite na proslavu upada naš kostimizirani policajac i (u dogovoru s Vama) radi spaćku stoljeća! Fajrunt, privođenje šefa koji odlazi u mirovinu ili punice koja slavi jubilarnu godišnjicu braka (priznajte ovo ste oduvijek željeli napraviti) ili što god Vam već padne na pamet. Nakon što se razotkrije da je sve samo dobra šala slijedi tematski Stand Up nastup koji će zagarantirano nasmijati do suza sve uzvanike i od proslave napraviti događaj za dugo sjećanje i prepričavanje unucima.

Kada se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Poklon vaučer može se iskoristiti tijekom cijele godine, osim od 18.06 do 01.09. Termin je potrebno rezervirati najmanje mjesec dana unaprijed. Molimo Vas da nas prije kupnje kontaktirate kako bismo provjerili da li je raspoloživ datum na koji želite realizirati ovaj poklon.

Koliko dugo traje ovo iskustvo?

Spaćka i Stand Up nastup traju 30 minuta.

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Zagreb. Stand up komičar dolazi na Vašu željenu lokaciju gdje se održava proslava. Iskustvo je moguće realizirati i izvan Zagreba uz nadoplatu za putne troškove i prethodnu provjeru s komičarem prije kupnje iskustva.

Jesu li u cijenu uključeni hrana i piće?

Nisu, ali u skladu sa zakonom je mićenje našeg policajca komadom torte ;).

Što je najbolje odjenuti?

Odjenite se prema vlastitom nahođenju.

Što ako bude ružno vrijeme na dan kada rezerviram ovo iskustvo?

Nama ne smeta, ako Vama ne smeta :).

Mogu li povesti prijatelje sa sobom?

Naravno, što više to bolje :).

Postoji li dobna granica za ovo iskustvo?

Ne.

Trebam li još nešto znati?

Stand Up nastup izvodi Marko Petar Orešković, poznati hrvatski komičar s višegodišnjim iskustvom u javnim nastupima i organizaciji Stand Up komičarskih nastupa regionalno. Komičarski nastupi u emisijama: Hrvatska traži zvijezdu, Super talent, Pobijedi Šolu, obaranje Guinness-ovih rekorda... Spaćka se radi u dogovoru s Vama i prilagođava Vašim željama i naputcima. Nastup ne sadrži uvredljive ili nepristojne viceve. Molimo svakako provjerite ima li slavljenik smisla za humor ili srčanih tegoba ;).

Poklon Guru  Katica preporučuje ovaj poklon za:

Rođendan, Godišnjica braka, Momačka, Djevojačka, Razvod... ;) 

Kupci koji su kupili ovaj poklon također su kupili

Pričaju o nama :)

Press releases