Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Prigoda > Vjenčanje > Lažni policajac radi fajrunt na vjenčanju + Stand Up nastup

Lažni policajac radi fajrunt na vjenčanju + Stand Up nastup

Lokacija: Zagreb i okolica

Prvi ples, juhica, mladenci blistaju, svi sretni i zadovoljni... sve već viđeno? STOP! Gasi muziku! Fajrunt! Upada (lažni) policajac i obavještava svatove da je u što kraćem roku potrebno napustiti dvoranu i radi fajrunt! Svi su zbunjeni, samo Vi rikavate od smijeha jer znate da ste upravo napravili spaćku stoljeća!!! Hi hi hi...

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 172,41 eur (1.299,02 kn)

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

Poklon pakiranje

Besplatno
poklon pakiranje

  • Upad kostimiziranog lažnog policajca na svadbu koji obavještava svatove da je fajrunt i da svi moraju napustiti dvoranu u najkraćem mogućem roku
  • Stand Up nastup u trajanju od 15 minuta
  • Tematski vicevi i šale na temu braka, ljubavi, punice, svekrve, ljubavnika/ice...
  • Cijeli show traje cca 40 minuta
  • Poklon vaučer vrijedi 12 mjeseci

Što se događa na dogovoreni dan?

Stigao je taj dan, Vaši dragi prijatelji/rodbina slave svoj najsretniji dan u životu. Naravno Vaša je obveza da ih taj dan još više usrećite, tako što ćete ih jaaaaako dobro nasmijati. Evo kako, poklonite im Stand Up nastup lažnog policajca koji će im složiti fajrunt na vjenčanju i naravno turbo dobru zabavu! Nakon što policajac razotkrije da je sve skupa samo dobra šala, slijedi Stand Up nastup sa šalama, vicevima i pošalicama na temu braka, ljubavi, muško-ženskih odnosa, punice, svekrve... Sve u svemu poklon za duuuuugo sjećanje i još duže prepričavanje :).

Kada se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Poklon vaučer može se iskoristiti tijekom cijele godine, osim od 18.06 do 01.09. Termin je potrebno rezervirati najmanje mjesec dana unaprijed. Molimo Vas da nas prije kupnje kontaktirate kako bismo provjerili da li je raspoloživ datum na koji želite realizirati ovaj poklon.

Koliko dugo traje ovo iskustvo?

Spaćka i Stand Up nastup lažnog policajca traju cca 40 minuta.

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Zagreb. Stand up komičar dolazi na Vašu željenu lokaciju gdje se održava vjenčanje. Iskustvo je moguće realizirati i izvan Zagreba uz nadoplatu za putne troškove i prethodnu provjeru s komičarem prije kupnje iskustva.

Jesu li u cijenu uključeni hrana i piće?

Svi već znaju da treba biti u dobrim odnosima s predstavnicima zakona, zato slobodno podmetnite našem policajcu dobru janjetinu ;).

Što je najbolje odjenuti?

Što obući na svadbu? Pa naravno najbolju kombinaciju iz ormara :). Stand Up komičar ima lažno policijsku odoru stoga ne brinite, sve je u skladu sa zakonom.

Što ako bude ružno vrijeme na dan kada rezerviram ovo iskustvo?

Kažu da je kiša na vjenčanju sreća za mladence i zato SRETNO MLADENCI :). 

Mogu li povesti prijatelje sa sobom?

Naravno, što više to bolje :).

Postoji li dobna granica za ovo iskustvo?

Ne.

Trebam li još nešto znati?

Stand Up nastup izvodi Marko Petar Orešković, poznati hrvatski komičar s višegodišnjim iskustvom u javnim nastupima i organizaciji Stand Up komičarskih nastupa regionalno. Komičarski nastupi u emisijama: Hrvatska traži zvijezdu, Super talent, Pobijedi Šolu, obaranje Guinness-ovih rekorda... Spaćka se radi u dogovoru s Vama i prilagođava Vašim željama i naputcima. Nastup ne sadrži uvredljive ili nepristojne viceve. Molimo svakako provjerite ima li mladenka smisla za humor ili srčanih tegoba ;).

Poklon Guru  Katica preporučuje ovaj poklon za:

Vjenčanje.

Kupci koji su kupili ovaj poklon također su kupili

Pričaju o nama :)

Press releases