Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Prigoda > Dan žena > Bakin spomenar - Životna priče jedne bake

Bakin spomenar - Životna priče jedne bake

Lokacija: Dostupan odmah

Bake su jednostavno najbolje, zar ne? One daju najbolje zagrljaje, pune su korisnih savjete i znaju napraviti najfinija jela – i deserte! Kako da date svojoj baki do znanja koliko vam je stalo do nje? Jedan od načina je da joj poklonite Bakin spomenar. Sačuvajte bakinu životnu priču u ovom prekrasnom spomenaru koji će zauvijek postati dijelom vaše obiteljske baštine.

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 35,00 eur

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

  • Bakin spomenar sastoji se od 16 poglavlja i više od 200 promišljenih pitanja koja će sigurno potaknuti baku da zabilježi nezaboravne trenutke iz djetinjstva i školskih klupa, prisjeti se obiteljskih dogodovština, ali i drugih iskustva i sjećanja koja su joj bitna. Otkrit ćete tajne, učiti o obiteljskim tradicijama i cijeniti ono što vašu baku čini takvim blagom.
  • Bakin spomenar je premium spomenar izrađen od najkvalitetnijeg papira, s tvrdim uvezom kako bi važna sjećanja bila sačuvana u godinama koje dolaze. Zahvaljujući velikom formatu od 23,5 cm x 16,5 cm s 184 stranica, idealan je poklon za bake te joj daje dovoljno prostora bilježenje priča, sjećanja, savjeta i mudrosti.
  • Trajna uspomena kojoj se uvijek možete vratiti. Nema ljepšeg od uzimanja spomenara u ruke, gledanja rukopisa koji vam je drag i ponovnog čitanja priča voljene osobe koja ih je zapisala.

Pričaju o nama :)

Press releases