Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Pakiranje i dostava

Pakiranje i dostava

Pakiranje i dostava

DOSTAVA

Cijena dostave je besplatna za sve narudžbe iznad 40,00 EUR (301,38 kn). Za narudžbe ispod 40,00 EUR cijena dostave je 4,00 EUR (30,14 kn).

Sve poklone dostavljamo u roku od 2 do 5 radna dana (bez subote i nedjelje), osim za otoke gdje jer rok dostave prema redu vožnje trajekata. Izrada nekih personaliziranih poklona zahtijeva duže vrijeme i poklon se šalje nakon izrade poklona. Uz svaki proizvod navedeno je koje je vrijeme izrade za taj personoalizirani poklon potrebno, pa Vas molimo da to uzmete u obzir zbog dostave.

Isključivo, za Zagreb, prema potrebi moguća je dostava u istome danu ukoliko naručite do 12h, ali nas svakako nazovite i provjerite da li je to moguće prije nego naručite.

 

Isključivo za veće gradove moguća je dostava i subotom. U tom slučaju cijena dostave je 49,00 kn i molimo da nas kontaktirate da bismo provjerili da li postoji dostava subotom za vaš grad.

Pošiljke se dostavljaju putem dostavne službe Overseas. Kad pošiljka krene prema Vama dobit ćete obavijest na mail kada možete očekivati pošiljku, te tracking broj pomoću kojega možete pratiti svoju pošiljku. Za sve upite oko isporuke molimo da putem tog broja kontaktirate izravno Overseas na 01/345 555.

U slučaju da Vas dostavljač ne zatekne doma ostavit će Vam poruku, sa informacijom u kojoj njihovoj najbližoj poslovnici možete preuzeti svoju pošiljku.

PAKIRANJE

Sve poklone dostavljamo u prekrasnom pakiranju, ukoliko u košarici naznačite da želite da se pokloni zapakiraju! Da i to je gratis! :) Da super smo, znamo. :)

Ako želite možete naznačiti da li se radi o poklonu za rođendan, diplomu, vjenčanju i sl., pa ćemo ukrasno pakiranje prilagoditi Vašim željama.

Najčešće pitate

 • Besplatna dostava iznad 15,00 eur
 • Ukrasno pakiranje
 • Isporuka u roku 1-3 dana
 • 100% sigurna online kupovina
 • 15 dana garancija povrata novca
 • Moguće osobno preuzimanje uz dogovor
 • Zid slavnih

  Lada, Zagreb: 'Postani pilot na 1 dan' je bio super i odrađen i primljen. Sve pohvale pilotu Damiru Aniću (mislim da se tako zvao) i gospodinu Miroslavu Meci (mislim da je vlasnik aviona), i svima koji su bili uključeni. Nezaboravno iskustvo koje bi svakome preporučili!

  Više

Pričaju o nama :)

Press releases