Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Zaštita podataka

Zaštita podataka

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

PokloniMe.hr je WEB TRGOVINA.

Sigurna online autorizacija i 100% sugurno plaćanje naš su prioritet.

Plaćanje kreditnim karticama vrši se putem Webteh Pay Way sustava online, autorizacija kreditnih kartica u realnom vremenu i potpuno je sigurno! Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo Webteh Pay Way koj se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica.

PokloniMe ne pohranjuje brojeve Vaših kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama. Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između Vašeg računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Webteh Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

PokloniMe se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka Krajnjih kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o Krajnjim kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o uporabi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s liste koja se koristi za marketinške kampanje. Svi podaci o Krajnjim kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 • American Express – Jamstvo sigurne online kupnje
 • MasterCard SecureCode
 • Verified by Visa

Najčešće pitate

 • Besplatna dostava iznad 99,00kn
 • Besplatno pakiranje
 • Isporuka u roku 1-3 dana
 • 100% sigurna online kupovina
 • 15 dana garancija povrata novca
 • Moguće osobno preuzimanje uz dogovor
 • Zid slavnih

  Iva M.,: Postovana, Ovim putem Vam želim zahvaliti na brzini i trudu i uputiti Vam svaku pohvalu za Vaš rad. Iznimno sam zadovoljna sa pruženom uslugom i sa dobivenim proizvodom.

  Više

Pričaju o nama :)

Press releases