Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Osobnost > Muškarac > Businessman > Osobni horoskop i godišnja prognoza by Anđelka Subašić

Osobni horoskop i godišnja prognoza by Anđelka Subašić

Lokacija: Zagreb i okolica, Zagreb, Rijeka

Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda! Ne budi skroman. Ne boj se svojih ciljeva. Nemoj ići za ciljevima za koje znaš da ćeš ih ostvariti. Ciljaj mjesec, jer čak i ako ga promašiš, završit ćeš među zvijezdama. Kako da Vam put do zvijezda bude što manje trnovit, a što više bajkovit otkrit će Vam najpoznatija hrvatska astrološka zvijezda Anđelka Subašić.

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 629,00 kn

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

Poklon pakiranje

Besplatno
poklon pakiranje

  • Izrada osobnog horoskopa i godišnje prognoze za slavljenika
  • Godišnji horoskop i prognozu izrađuje najpoznatija hrvatska astrologinja Anđelka Subašić
  • Pismena detaljna analiza horoskopa
  • 1h osobnih konzultacija uživo sa astrologinjom na lokaciji prema dogovoru
  • Poklon vaučer vrijedi 12 mjeseci

Što se događa na dogovoreni dan?

Na dan kada se odlučite iskoristiti svoj poklon vaučer i izraditi svoj godišnji horoskop kontaktirajte našu najpoznatu hrvatsku astrologinju Anđelku Subašić i pošaljite joj svoje podatke na mail: ime i prezime, mjesto, datum, godina i sat rođenja te specifična pitanja koja Vas zanimaju. Najprije ćete na mail dobiti pismeno detaljnu analizu Vašeg horoskopa te nakon toga slijede osobne konzultacije uživo s njom na kojima je možete pitati sve što Vas zanima o Vama i Vašoj budućnosti. Mi već znamo da Vas sigurno čeka svijetla budućnost, ali Anđelka Subašić zna i kojim putem je najbolje krenuti kako bi Vam zvijezde obasjale i pokazale pravi put. 

Kada se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Poklon vaučer može se iskoristiti tijekom cijele godine. 

Koliko dugo traje ovo iskustvo?

Izrada osobnog horoskopa i godišnje prognoze traje cca 2 tjedna.

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Zagreb, Rijeka. Kupnjom poklon vaučera dobit ćete detaljne upute o ovom iskustvu i kontakt podatke naše astrologinje s kojom možete izravno dogovoriti sve detalje.

 

Riječ, dvije, tri.. o Anđelki Subašić

Anđelka Subašić eminentna je i najpoznatija hrvatska astrologinja koja već dugi niz godina savjetuje mnoge ljude, ali i poznate osobe iz svijeta politike, sporta i estrade, kao i mnoge velike hrvatske tvrtke u ključnim trenutcima njihova poslovanja (namjerno nećemo nikoga imenovati jer je diskrecija naravno 100% zajamčena).

Kolumnistica je magazina ''Zdrav život'' i Lisa, te piše prognoze za portal nacional.hr. Ima svoje Tv emisije ''U dušu'' i ''Poslovna astrologija'', a također jedina u Hrvatskoj vodi verificirani program Ministarstva Znanosti obrazovanja i športa za zanimanja astrološki savjetnik i astrolog, koja se upisuju u radnu knjižicu. Autorica je knjige ''Uzmite sudbinu u svoje ruke'' koja je svrstana u hit knjige primjenjene psihologije, bazirana na astrologiji, a sa temom slobodne volje svakog pojedinca i kako svoj život učiniti ljepšim i sretnijim uz znanja o planetarnim i životnim ciklusima. 

 

Što sve uključuje osobni horoskop i godišnja prognoza?

Osobni horoskop sadrži detaljnu analizu karaktera osobe, njezin odnos s okolinom (obitelji, partnerima, autoritetima..), potencijali koje osoba treba razvijati te nedostaci na kojima treba raditi, uz konkretne preporuke i savjete. Godišnja prognoza sadrži predviđanja u periodu za godinu dana unaprijed na najvažnijim životnim područjima (zdravlje, obitelj, ljubav, posao) uz konkretne odgovore na sva Vaša specifična pitanja. 


Poklon Guru Katica preporučuje ovaj poklon za:

Valentinovo, Godišnjica braka, Rođendan, Just because...

Kupci koji su kupili ovaj poklon također su kupili

Pričaju o nama :)

Press releases