Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Osobnost > Djevojka > Adrenalinka > Adrenalinski doživljaj - Poklon paket s preko 80 extremnih adrenalinskih doživljaj po izboru

Adrenalinski doživljaj - Poklon paket s preko 80 extremnih adrenalinskih doživljaj po izboru

Lokacija: Hrvatska, Slovenija i Srbija

Tražite savršen poklon za osobu koja ima sve? Čestitamo! Upravo ste ga pronašli. S ovom poklon kutijom naprosto ne možete pogriješiti. Ona u sebi sadrži preko 80 pomno odabranih različitih iskustava koji će slavljenika raspametiti od sreće. Može izabrati između vožnje Ferrarija, učenja golfa, skijanja, bungee jumpinga, vožnje aviona do jedrenja ili jahanja i još punooo toga. We rest our case! :)

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 599,00 kn

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

  • Adrenalinski doživljaj - Poklon paket koja sadrži više od 80 lokacija za adrenalisko iskustvo po vašem izboru u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.
  • Poklon kutija vrijedi 2 godine od kupnje.
  • Uključuje ekstremne aktivnosti u prirodi za hrabre kao što su skok i let, bungee jumping, vožnja go-karta, vožnja Ferrariem, Off-road vožnju, školu vožnje aviona, školu penjanja, skijanja i surfanja na vodi, vožnja kajakom, rafting, paintball, razne borilačke sportove te školu preživljavanja.
  • Detalji koja iskustva su na raspolaganju i što je uključeno u svaku ponudu pišu u katalogu koji dobijete u poklon pakiranju, a prije kupnje ih možete pogledati na http://www.selectbox.hr/product/adrenalinski-dozivljaj-g/

Pričaju o nama :)

Press releases