Nalazite se ovdje >> Naslovnica > Osobnost > Muškarac > Avanturist > Tandem skok padobranom

Tandem skok padobranom

Lokacija: Medulin i Mali Lošinj

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! - uzbuđeno će od sreće uzviknuti slavljenik/ica kada mu predate poklon, nakon, a posebno za vrijeme realizacije ovog poklona!!! Što se čeka? Hajde da vidimo tko ima najveća... hm ovaj... osmjeh. ;) Rezervacije molimo izvršiti na 01/3700 200 ili info@poklonime.hr.

Besplatna dostava za ovaj poklon

Cijena: 1.500,00 kn

Dodatne opcije

Dodaj u košaricu

Podijeli me:

Što sve ovaj poklon uključuje?

Poklon pakiranje

Besplatno
poklon pakiranje

  • Tandem skok padobranom s profesionalnim instruktorom
  • Trajanje cijelog iskustva: cca 1h (pola sata obuke i cca 20 tak minuta u zraku od čega sam pad traje od 5 do 10min)
  • Visina s koje se skače: 2500 m - visina omogućava slobodni pad u trajanju od oko 25 sec, pri čemu se padobran aktivira na visini od 1500 metara
  • Spuštanje padobranom s visine otvaranja do mjesta prizemljenja traje 5-10 minuta – što ovisi o dinamici spuštanja tj. ako želite dinamičnu akrobatsku jurnjavu spuštanje će trajati oko 5 minuta, a ako želite lagani panoramski spust, onda trajati do 10-tak minuta
  • Diploma
  • Poklon vaučer vrijedi 12 mjeseci

Što se događa na dogovoreni dan?

Krajnje je vrijeme da konačno saznate zašto sve ptičice u zraku stalno pjevuše? Uskočite u avion, odvojite se od drage nam majčice Zemlje, a onda skočite u nebesko plavetnilo i zaplovite nebom slobodno poput ptice. Ne brinite, nećete skakati sami, već ćemo Vas zakačiti za našeg instruktora bogatog iskustvom i brojnim nagradama. Prije samog skoka morate proći pola sata priprema i obuke, onda je vrijeme za hrabri iskorak iz aviona gdje će Vas gravitacija već u pet do šest sekundi slobodnog pada nabrijati adrenalinom kojeg ćete se još dugo godina sjećati i gnjavit sve oko sebe. Na 1500 metara od tla Vaš će instruktor otvoriti padobran i dalje ćete nastaviti lagano kliziti kroz zrak 5 do 10 minuta dok ne dotaknete tlo. Nakon skoka, očekuje Vas i diploma za hrabrost i uspješno obavljen tandem skok. I te kako ste je zaslužili Respect!!!

Kada se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Poklon vaučer može se iskoristiti tijekom cijele godine, no preporučamo da ga iskoristite od travnja do listopada kada je lijepo vrijeme. Termin je potrebno rezervirati najmanje 2 tjedna unaprijed.

Koliko dugo traje ovo iskustvo?

Cijelo iskustvo traje cca 1h.

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Lokacije na kojima se izvode skokovi su Medulin i Mali Lošinj. Termin za skok na određenom aerodromu definira se nakon što se skupi dovoljan broj zanteresiranih.

Jesu li u cijenu uključeni hrana i piće?

Ne, čak i ne preporučamo da išta pijete i jedete barem sat prije skoka da kasnije ne biste morali mijenjati donji veš. :PP

Što je najbolje odjenuti?

Obucite se sportski. Svu potrebnu opremu i kombinezon ćete dobiti od intruktora.

Što ako bude ružno vrijeme na dan kada rezerviram ovo iskustvo?

U slučaju ružnog vremena rezervirani termin se otkazuje i dogovara novi.

Mogu li povesti prijatelje sa sobom?

Poklon vaučer vrijedi za 1 osobu, ali svakako preporučamo da povedete pratnju sa sobom na aerodrom kako biste kasnije imali svjedoke jer Vam inače nitko neće vjerovati.

Postoji li dobna granica za ovo iskustvo?

Dobna granica je 14 godina. Maloljetnici mogu skakati isključivo uz pismenu dozvolu roditelja.

Trebam li još nešto znati?

Naši instruktori padobranstvom se bave preko 15 godina i jedni su od najboljih hrvatskih padobranskih tandem instruktora od kojih svaki broji od 3000 do 5000 skokova te su osvajači brojnih odličja na domaćim, međunarodnim i svjetskim padobranskim natjecanjima. Instruktori veliku pažnju posvećuju pakiranju padobrana, pripremi skoka, odgovaranju na sva Vaša pitanja na zemlji i u avionu, iskakanju iz aviona, upravljanju tijelima u slobodnom padu, otvaranju padobrana, vožnji pod kupolom padobrana i na poslijetku SIGURNOM prizemljenju na željeno mjesto doskoka tako da možete biti sigurni da ste u sigurnim rukama.

Skokovi se najčešće izvode iz manjeg sportskog zrakopolova tipa Cessna 182, a povremeno i iz zrakoplova Cessna 185, Cessna 206, Cessna 207, Antonov An-2, Pilatus porter PC-6, Tubolet L-410... 

Poklon Guru Katica preporučuje ovaj poklon za:

Rođendan, Valentinovo, Diplomu, Godišnjicu veze, Just because..

Pričaju o nama :)

Press releases